Ráda byste věděla, v čem jste jako máma opravdu dobrá?

Ujasnila si, na co máte zaměřit svou pozornost, abyste rozvinula naplno své mateřské kvality?

Nebo si přejete získat hlubší vhled do svého vztahu s vaším děťátkem/dětmi?

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Co jsou podpůrné karty Maminka v bavlnce?

Připravily jsme pro vás balíček 32 podpůrných karet (s rozměry 86x140mm, v krásné malované krabičce) se životními hodnotami, které vás budou provázet každým dnem, rozvíjet vás, ulevovat vám a podporovat vás.

Jednoduše jsou tu pro vás, abyste byla šťastnější a spokojenější maminkou pro sebe i své děti. Jejich pohoda s tou vaší totiž úzce souvisí! 

A co my, mámy, si přejeme nejvíc? Přece mít šťastné a spokojené děti. Proto těmito kartami začínáme u sebe a tvoříme pevný zaklad naší rodiny - spokojenou sebe samu. 

Jak vám karty projasní mateřskou?

  • Zaměříte se díky nim na to pozitivní a podstatné.
  • Spojíte se s moudrostí uvnitř sebe.
  • Něžný obrázek pohladí vaši duši.
  • Díky textu a obrázku se spojíte se svou přirozenou duchovností.

Co karty nejsou a nedají vám?

  • Nepomohou vám vyřešit všechna vaše trápení z dětství.
  • Nedají vám duchovní vhledy do vašeho bytí.
  • Nejsou hračkou pro děti, i když i děti krásně rozvíjí, když si s nimi maminka povídá o obrázku a dané hodnotě.

Reference:

"Terezka mi přivezla karty v den, kdy jsem byla nemocná. A hned první karta, kterou jsem si vytáhla byla “zdraví”. Musela jsem se ihned začít smát. Karty mě příjemně pohladily na duši, jsou nádherně zpracované. Líbí se mi jemnost a laskavost ilustrací, z karet také úplně dýchá péče, která byla vložena do jejich přípravy a kterou my mámy pro sebe tak moc potřebujeme! Navíc se na karty okamžitě vrhli i mí 2 synové a vydržely si s nimi hrát několik hodin. Věřím, že tyto karty budou dělat radost mnoha maminkách, protože v magické synchronicitě zazrcadlí to, co právě volá po naší pozornosti. Karty určitě doporučuju!
Aneta KončulováLektorka tanečně prožitkových lekcí Biodanzy a Domidanzy www.biodanza.cz
"Karty jsou krásné, jemné a silné. Kdykoli jsem karty použila, nabídly mi užitečný vhled a zároveň mi nabídly kvalitu, která mě v tu chvíli dokázala podpořit tím, že jsem na ni zaměřila pozornost. Vyobrazení v jemných pastelových barvách je příjemné pro oči i pohlazení pro duši. Průvodní slova fungují jako otevřené dveře k nádherným kvalitám, a zvou nás k tomu, abychom je žili. Moc se mi líbí, že jsou karty pro maminky a že byly tvořeny se záměrem podpořit ženy - maminky, aby tuto fázi života mohly prožít s radostí a péčí nejen o druhé, ale i o sebe. Přeji těmto kartám i všem maminkám krásnou a radostí naplněnou cestu."
Markéta Rea KrausováTerapeutka a networkerka

Jsme Tereza a Maruška, dvě mámy, amazonky a milovnice života, které svedl dohromady tento projekt. A taky asi naši kocour a pes, kteří - jak jsme hned na prvním setkání zjistily - se jmenují stejně, Neo. A určitě a a zejména život, protože tvoření karet pro vás, nás neskutečně bavilo, nabíjelo a dál rozvíjelo.

Například tehdy, když se ilustrátorka Maruška ladila na hodnotu Krása a čekala, až jí přijde ten správný obraz ke ztvárnění. Přišla jí labuť na řece za hvězdné noci. Terapeutka Tereza jí pak s nadšením poslala popis medicíny labuti, která podle indiánů spočívá právě v půvabu a milosti.

Nebo tehdy, když Tereza napsala průvodní slovo ke kartám a Maruška jej označila za dopis maminkám, kterým ve skutečnosti je.

O nás

Jsem Tereza, maminka 3 dětí, šťastná partnerka a vášnivá psychoterapeutka. 

Ve své praxi kombinuji dar citlivosti a jasného vidění toho, co nefunguje. Nejraději podporuji maminky malých dětí, aby se cítily jako v bavlnce a jejich pohoda se šířila celou rodinou.

Taky moc ráda peču kváskový chleba a sbírám plody lesa s rodinkou.

Jsem Marie, maminka dvou krásných holčiček a Žena svého Muže.

Jsem milovnice stromů, lesů, kapradí, mechů, růží, pivoněk, potoků, studánek, hvězdného nebe, třpytícího se sněhu, duhy i letního deště.

Přeji si a věřím, že ilustrace, které prochází mýma rukama, pro vás budou pohlazením po duši a inspirací v radostných i těžších chvílích.

Tady je malá ukázka pro vás:

Proč karty s hodnotami?

  • Hodnoty motivují
    Životní hodnoty - jako jsou např. Láska, Radost, Zdraví a Klid - jsou odpovědí na to PROČ děláme to, co děláme. Oslovují již vysokou úroveň naší psychiky, úroveň MOTIVACE.
  • Nulová terapie
    Při práci s hodnotami ve své psychice nic neměníme. Pouze objevujeme a zvědomujeme si to, co je pro nás důležité. Takže se jedná o tzv. nulovou terapii a přitom silnou "terapii".
  • Hodnoty neangažují emoce
    Hodnoty jsou jednoduše takové, jaké jsou. Láska je láska, Zdraví je zdraví. Samy o sobě nevyvolávají emoce.

Jaká je hodnota karet a kolik stojí?

Balíček 32 karet (86x140mm) v krásné malované krabičce jsme nacenily tak, aby byly dostupné pro co nejvíce maminek. Jejich hodnota je však mnohonásobně vyšší. Je za nimi nejen spousta hodin psaní textu a ilustrování obrázků. Do karet jsme otiskly všechny své dosavadní životní zkušenosti a poznatky z našeho osobního rozvoje a léčení.

Pro nás mají karty cenu nezměrnou, pro vás tu jsou za: 490,- Kč.

Možná vás teď napadla otázka:

Je jisté, že si díky kartám projasním každý den? Že mi karty budou milou a příjemnou oporou? Že se díky nim budu jemně osobnostně rozvíjet dál?

Tak pevně kartám věříme (a první ohlasy jsou nadšené), že si troufáme vám toto garantovat.

Pokud byste však přesto nebyla s účinky karet spokojená, máme tu pro vás 30 denní garanci vrácení peněz. Stačí se ozvat a vrátíme vám - při vrácení nijak nepoškozených karet - peníze v plné výši zpět.

Reference:

“Karty Maminka v bavlnce jsou pro mne pohlazením na duši. Jsou nádherné vizuálně, z rubu i z lícu, ty karty bych si vystavila jako obrazy. Texty v nich jsou krátké a výstižné a hlavně pro maminku praktické a žitelné ;). Třeba dneska jsem si vytáhla Pomalost, je na ní nádherná důstojná želva, která si jak majestátní kolos pluje mořem, moudře a pomalu. Přeji toto zastavení všem maminkám.”
Alena PetříkováNepráškující farmaceutka
"Měla jsem možnost sledovat, jak karty vznikaly. Autorka Tereza držela od začátku pevný a hluboký záměr a s ilustrátorkou Marií spoluvytvářely do detailu promyšlenou a nacítěnou každou jednotlivou kartu, s láskou vytvořenou. To vše z nich jde cítit. Jemné a hluboké, krásné. Pokud máte rádi práci s kartami, určitě doporučuji vyzkoušet.”
Anna KodríkováUmělec

Nečekejte, až děti usnou...

...udělejte si radost a klikněte na tlačítko Chci si koupit karty Maminka v bavlnce hned teď!

Pokud máte nějaké otázky, neváhejte mi napsat na: tereza@terezakastakova.cz.

Nebo zavolat na: +420 739 259 352.

Jsem tu pro vás.